in

Shila Amzah dan Ubai selamat disatukan

shila
Pasangan terbabit dinikahkan sendiri bapa Shila, Datuk Amir Amzah atau ND Lala yang berlangsung di Boathouse Ampang, hari ini.

KUALA LUMPUR, 5 Ogos – Penyanyi Shila Amzah, 33, selamat bergelar isteri kepada pempengaruh media sosial, Muhammad Ubaidillah Mohd Zulkefli atau Ubai, 25, dalam majlis pernikahan yang berlangsung di Boathouse Ampang, hari ini.

Pasangan terbabit dinikahkan sendiri  bapa Shila, Datuk Amir Amzah atau ND Lala di hadapan Penolong Pendaftar Perkahwinan merangkap Imam Satu Masjid Darul Ehsan, Taman Tun Abdul Razak, Ampang, Selangor, Ustaz Mohamad Khairi Hussein

Pada majlis itu, Shila atau nama sebenarnya Nurshahila Amir Amzah menerima mas kahwin sebanyak RM20,000 manakala hantaran dirahsiakan.

Shila mengakui merasa bersyukur dan gembira apabila mereka kini bergelar pasangan suami isteri.

“Alhamdulillah …syukur ke hadrat Ilahi atas kelancaran majlis ini. Kami berharap agar pernikahan ini menjadi satu ikatan abadi yang diberkati Allah SWT, insya Allah.

“Harapan saya semoga kami dapat menjalani bahtera perkahwinan ini sebaiknya dan saling sayang menyayangi hingga ke Jannatul Firdaus, mudah-mudahan.

“Apa yang paling penting sekarang ini adalah kami dapat menjaga anak (Seth Uwais) dengan penuh kasih sayang,” katanya.

Ini merupakan perkahwinan kedua bagi Shila selepas bercerai dengan Haris Idraki pada 8 Februari 2022 selepas empat tahun berkahwin. – nasionalkini.my

gear box 1

Gearbox Sup Tulang Merah Johan Aziz kelainan yang menyelerakan

Kerajaan Pahang junjung titah Tengku Hassanal