in

Rizman Ruzaini mahu agih 200 tudung edisi khas kepada pelanggan terpilih sempena ulang tahun kedua RR Mono Scarves

WhatsApp Image 2023 07 16 at 8.18.51 PM 1
Rizman (kiri) dan Ruzaini tidak gentar dengan persaingan dalam perniagaan.

Oleh Hajidah Miharbi

KUALA LUMPUR 16 Julai – Sempena ulang tahun kedua jenama tudung RR Mono Scarves, pereka duo terkenal Rizman Ruzaini memilih untuk merayakan sambutan ulang tahun tersebut  secara berperingkat.

Rizman, 39, atau nama sebenarnya Rizman Nordin berkata, antara yang menarik perhatian adalah pembukaan ‘pop-up store’ jenama RR yang terletak di KL East Mall, Kuala Lumpur.

“Bulan ini adalah ulang tahun kedua untuk RR Mono Scarves daripada Rizman Ruzaini. Kami adakan sambutan secara besar-besar bagi meraikan pencinta skaf kami. 

RR 7 1
Sempena ulang tahun kedua untuk RR Mono Scarves Rizman Ruzaini berhasrat mengadakan sambutan secara besar-besar

“Cuma, kali ini kami akan buat lain sedikit iaitu secara berperingkat. Peringkat pertama, kami buat ‘pop-up’ di KL East Mall yang mana kami akan melancarkan tudung terbaharu iaitu RR Geometrik.

“Kemudian kami juga akan menjalankan beberapa aktiviti termasuk diskaun khas untuk semua skaf dan baju yang boleh dipadankan dengan skaf itu. 

“Acara kemuncak pula adalah sambutan ulang tahun skaf Rizman Ruzaini pada 29 Julai ini. Kami menjemput mereka yang sudah memiliki RR Mono Scarves dan istimewa untuk 200 yang pertama akan dapat tudung edisi khas Rizman Ruzaini secara percuma. Mereka hanya perlu pakai RR Mono Scarves ke acara tersebut” katanya.

Menurut Ruzaini pula, pihaknya melahirkan rasa syukur dan gembira apabila jenama RR ini mendapat sokongan daripada peminat jenama berkenaan.

RR 5
Mencari kelainan daripada kebiasaan, pereka duo terkenal memilih untuk merayakan sambutan ulang tahun kedua jenama tudung mereka iaitu RR Mono Scarves yang dibuat secara berperingkat.

“Sambutan baik diberikan kepada jenama kami  membuatkan kami jadi lebih seronok. Kami di Rizman Ruzaini memang sangat mementingkan kualiti. Disebabkan itu, kebanyakan pembeli terus setia dengan jenama ini. 

“Selain itu, kami sangat aktif mengeluarkan skaf dan boleh dikatakan, setiap bulan ada keluaran baharu. Apa yang kami lakukan ini supaya pelanggan dapat mengumpul pelbagai jenis skaf keluaran kami,” katanya.

Mengulas mengenai persaingan daripada jenama tudung lain, Ruzaini berkata RR Mono Scarves mempunyai pengikut tersendiri.

“Untuk persaingan, kalau di Malaysia ini adalah sihat sebab tiada berlawan antara satu sama lain. Saya fikir, jenama kami ada pengikut yang sangat kuat dan apa yang kami hasilkan ini adalah khas untuk mereka. 

RR 7
Rizman Ruzaini akan menjemput pelanggan yang memiliki RR Mono Scarves dan berpeluang memiliki tudung edisi khas secara percuma

“Memang kami mengharapkan sokongan berterusan daripada pembeli. Kalau diikutkan skaf ini hanya dipasarkan secara dalam talian dan tidak lama lagi akan dijual di butik kami seluruh Malaysia. Hujung tahun ini kami akan buka sekali gus di lima tempat. Jadi, pembeli boleh lihat dan rasai secara dekat kualitinya,” katanya.

Acara sambutan ulang tahun kedua RR Mono Scarves di KL East Mall, baru-baru ini turut dimeriahkan dengan persembahan istimewa daripada Ziana Zain dan Ernie Zakri. -nasionalkini.my

WhatsApp Image 2023 07 16 at 8.19.28 PM
Ziana Zain antara artis yang hadir memeriahkan sambutan ulang tahun RR Mono Scarves, baru-baru ini.

sprm

Tuntutan palsu: Lima penjawat awam Sabah ditahan SPRM

WhatsApp Image 2023 07 17 at 9.04.58 PM

Bukan lagi kelab kampungan, Newcastle United kini miliki kemudahan terbaik dunia