in

Rumah Terbuka Aidilfitri PKR Indera Mahkota meriah

Gambar ihsan PKR Indera Mahkota

KUANTAN, 13 Mei – Penganjuran Rumah Terbuka Aidilfitri PKR Indera Mahkota di Anjung Selera Taman Cenderawasih, dekat sini, malam kelmarin, mendapat sambutan sangat baik daripada penduduk.

ADUN Semambu, Chan Chun Kuang berkata Pusat Khidmat ADUN Semambu dan PKR Indera Mahkota memilih untuk menganjurkan majlis di Anjung Selera Cenderawasih demi meraikan hari raya bersama komuniti setempat selain membantu peniaga di situ.

Gambar ihsan PKR Indera Mahkota

“Terdapat 12 gerai makanan yang terlibat dalam program semalam dengan membekalkan pelbagai jenis aneka makanan, termasuk nasi minyak, mee goreng, satay, kuih muih, laksa, lontong dan sebagainya.

“Tidak lupa Klinik Perubatan Hijraa Indera Mahkota yang menyediakan saringan kesihatan, Serlah Nusa Sdn Bhd yang menyumbangkan kicap, serta Pak Ngah yang memberi lukisan karikatur wajah secara percuma kepada pengunjung,” katanya melalui perkongsian di laman sosial Facebook.

Gambar ihsan PKR Indera Mahkota

Majlis turut dihadiri Ketua Cabang PKR Indera Mahkota, Zuraidi Ismail.

Chun Kuang turut mengucapkan penghargaan serta ucapan terima kasih kepada semua pihak yang terlibat dalam menjayakan Rumah Terbuka tahun ini. – nasionalkini.my

Lantikan Haris Salleh tepat pada masa

Bakul makanan Yayasan Madani mula diagih