in ,

Lelaki ditemukan meninggal dunia dalam kebun kelapa sawit

2297492
Seorang lelaki warga emas ditemukan meninggal dunia di tepi kenderaan pacuan empat roda dalam kebun sawit di Kampung Paya Mas 2, Simpang Renggam dekat sini hari ini.

KLUANG, 7 Ogos – Seorang lelaki warga emas ditemukan meninggal dunia di tepi kenderaan pacuan empat roda dalam kebun sawit di Kampung Paya Mas 2, Simpang Renggam dekat sini hari ini.

Ketua Polis Daerah Kluang, Asisten Komisioner Bahrin Mohd Noh berkata, sebelum itu mangsa ditemui orang awam dalam keadaan tidak sedarkan diri pada jam 11.50 pagi sebelum menghubungi anggota di Balai Polis Simpang Renggam.

“Susulan itu anggota dari Bahagian Siasatan Jenayah Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Kluang ke lokasi kejadian dan menemukan lelaki itu yang lengkap berpakaian berusia 64 tahun di tepi kenderaan tersebut.

“Lelaki berkenaan dipercayai sudah meninggal dunia selama kira-kira tiga hari dan siasatan mendapati tiada sebarang unsur jenayah dikesan di tempat kejadian,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.

Beliau berkata, mangsa dipercayai meninggal dunia akibat sakit jantung dan mayat diserahkan ke Hospital Enche Besar Hajjah Khalsom (HEBHK) di sini untuk tindakan lanjut.

Menurutnya, kes berkenaan diklasifisasikan sebagai kematian mengejut (SD). – nasionalkini.my

scam phone1 1665551071

Orang ramai diminta tidak terpedaya tawaran bekal katil bomba

anwar 1 1

Rakyat Kelantan jangan takut berubah